JUST NU….

Nämnde middagen igår, vegetariska biffar. Glömde nämna då en viktig ingrediens som lyfter biffarna rejält. Det är smulad, äkta, grekisk fetaost och naturligtvis grekisk örtkrydda. Det blev så mumsigt!

Cruisingen var som vanligt intressant och rolig att titta på igår! Vad är en sommar utan cruising?? Jag såg en och annan superfin Mustang. Är svag för Mustanger! Tänk om man kunde ha en sådan innan man lämnar jordelivet…Det är lite av en dröm faktiskt!

Rockoff har ju sparkat igång sin sommarfestival redan för flera dagar sedan. Det livar upp hela staden på sommaren! Man har nog väldigt svårt att tänka sig ett Mariehamn utan Rockoff på sommaren. Det är svårt att hålla sig ifrån stan under dessa nio dagar. Man promenerar och promenerar, träffar på bekanta, lyssnar (jaa, det hörs ju väldans bra utanför området också!) på musiken. Vi har tänkt gå in hela familjen sista kvällen, då är det Petter och Norlie & KKV som showar. Petter är ju bra, likaså Norlie & KKv som har många bra låtar som fastnat.

Lämna en kommentar